GBI Work 'n Tools

Wij zoeken nieuwe collega's!

GBI Work'nTools is een 'gemengde' groothandel met de agrarische sector als één van de belangrijkste doelgroepen. Hoveniers, loonbedrijven, overheden, industrie en bouwbedrijven behoren echter ook tot onze klantenkring. Wij werken vanuit een fysieke winkel met een werkplaats en een webshop. Het assortiment bestaat niet alleen uit agrarische artikelen, maar ook uit ijzerwaren, gereedschappen, werkkleding, schoeisel en machines enz. Een enorm breed pakket artikelen met het accent op kwaliteit in combinatie met een concurrerende prijsstelling. Onze passie is om probleemoplossend te werken. De klant heeft een probleem en wij proberen samen met de klant tot een passende oplossing te komen. Ons team probeert zodoende met een enorme inzet, kennis van zaken en plezier u als klant optimaal te bedienen.

 

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in de functies van:

Commercieel medewerker (m/v, fulltime)

verkoop – advies – administratie – winkelpresentatie

Als Commercieel medewerker ben je het gezicht van onze fysieke winkel. Je ontvangt klanten, inventariseert de behoeften en adviseert (ook telefonisch) de beste oplossing. En dat voor een assortiment van meer dan 15.000 artikelen! Het is onmogelijk om alles uit je hoofd te weten maar het gaat om het begrijpen van de klant. Jij geeft de klant het gevoel begrepen te worden en jij zorgt voor de oplossing. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel en het voeren van de bijkomende administratie. Als het druk is, help je collega’s (logistiek, administratie) want samen zorgen jullie ervoor dat de klant tevreden is.

 Wat maakt het leuk?

- Dat Work’nTools een nieuw lid is van de GBI formule en dat er volop ambities zijn

- En dat jij dus met ons mee kunt groeien

- Wij een klein bedrijf zijn waarin initiatief wordt gestimuleerd en beloond

- De breedte van de functies, door het grote assortiment en de diversiteit van klanten is elke dag anders
- Onze cultuur: Ondernemend en open zijn belangrijke waarden

- De toekomstmogelijkheden, er is veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling

- Dat we met z’n allen elke dag de verwachtingen van onze klanten willen overtreffen

- En dat je na verloop van tijd de meeste van onze klanten bij naam kent

  

Magazijnmedewerker (m/v, fulltime)

administratie – fysiek – planning – initiatief  

Met ons grote assortiment is het van belang dat wij weten waar alles ligt. Dagelijks komen er veel bestellingen binnen en gaan er veel uitgaande orders uit. Al met al is dit een hele organisatie. Als magazijnmedewerker speel je hierin een belangrijke rol. Laden, lossen, op de juiste locatie neerzetten, controleren, inboeken, verzamelen, inpakken en uitboeken zijn zo maar een aantal taken die veelvuldig voorkomen. Meedenken mag in deze opsomming overigens niet ontbreken. Als jij ideeën hebt over hoe het makkelijker kan, graag!   

 

Wat maakt jou onze ideale kandidaat?

Voor beide functies geldt dat alertheid, nieuwsgierigheid, leergierigheid, aanpassingsvermogen en motivatie belangrijker zijn dan een bepaalde opleidingsachtergrond of werkervaring. Wij zijn op zoek naar collega’s die bij ons passen en die altijd gaan voor een tevreden klant. Enige affiniteit met de agrarische sector maakt het, rekening houdend met onze voornaamste klantengroep, overigens wel makkelijk.  

Werken bij GBI Work’nTools betekent werken in een klein team met een open cultuur. Wij hebben ambities en daar kan jij een belangrijke rol in spelen. Een financieel gezonde en stabiele omgeving, een goede beloning en stimulerende mogelijkheden voor ontwikkeling zijn zo maar een paar aspecten waar we je graag meer over vertellen.

Zie jij jezelf dit doen en denk je dat je bij ons past of heb je vragen? Neem dan contact op met Erik Straathof. 

GBI Work’nTools – Veldzigt 48 – 3454 PW De Meern - Tel. 030 6622120/06 205 46 135 – erik@gbivanarnhem.nl