pix
E-mail niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie!
pix
pix
pix
Namens ons hele team wensen wij u een gelukkig, gezond en succesvol jaar toe!
pix
pix
pix
Overdoos bolussen, zelf samenstellen!
Overdoos bolussen, zelf samenstellen!

Deze maand kunt u zelf een overdoos bolussen samenstellen. U heeft de keuze uit de volgende soorten (4 bolussen per doos)
  • CA-Pill
  • E-Pill
  • P-Pill
  • S-Pill PH-pill
  • E-Pill

Een overdoos bestaat uit 10 dozen van 4 stuks. Combineren onderling mag, de prijs voor 10 stuks is €175,- * De prijs wordt door ons verrekend.

*SE-pillen vallen buiten deze actie

Lees verder
pix
pix
Vanaf heden hebben wij aangepaste voorwaarden wat betreft het retourneren van artikelen.
  • De melding van het retour dient binnen 2 weken na levering te geschieden
  • De artikelen en verpakking dienen in goede staat te zijn zodat wij ze kunnen weder verkopen. (denk hier bij aan gescheurde verpakkingen, vliegenpoep of gebruiksschade aan het product)
  • Artikelen die wij niet standaard in ons assortiment hebben en wij speciaal voor u bestellen, kunnen niet retour. (tenzij anders afgesproken)

Mocht u vragen hebben over ons retourenbeleid, neem gerust contact met ons op.
pix
pix


Minder vermoeiend dan ooit: compacte haakse slijpmachine met de kleinste greepomvang in zijn klasse voor perfecte ergonomie!

Deze Metabo slijpmachine van 900W kost deze maand slechts €85 ex btw

Lees verder voor meer informatie

Lees verder
pix
pix
Verbouwing kleding & schoenen
Verbouwing kleding & schoenenNa een paar weken van verbouwen, sjouwen en veranderen is onze vernieuwde kledingafdeling af!

We zijn erg trots op het resultaat en nodigen jullie dan ook graag uit om eens te komen kijken bij ons in de winkel. Naast een verfrissende nieuwe uitstraling hebben wij ook diverse nieuwe kledingstukken.

pix
pix
Bent u op zoek naar een compressor? Work 'n Tools heeft ze allemaal, van semi-professioneel gebruik tot professioneel gebruik, Airpress is de beste keuze die u kunt maken. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft u altijd een goede koop.

Er zijn meerdere soorten compressoren zoals bv. diesel compressoren, benzine compressoren of geluidgedempte compressoren. Weet u niet precies welke soort het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.
pix
pix
Maandaanbieding

1 pot hoof-fit gel 330ML met 24 rollen klauwtape van Agrivet

voor slechts €48 ex btw.

Deze aanbieding geldt de hele maand januariLees verder
Maandaanbieding
pix
pix

Hypred; kwaliteit en betrouwbaarheid

Zoals u als klant van Work'N Tools weet, zijn wij al weer enkele jaren dealer van het bedrijf Hypred. Hypred is een toeleverancier van de agrarische sector op het gebied van hygiene (Hygien) en dieetvoeding (HyDiet). In ons assortiment zijn hiertoe uit beiden bedrijfstakken producten opgenomen. Bij het bedrijf Hypred is gekozen voor het werken met kwalitatief hoge en betrouwbare producten. Dit is meetbaar gemaakt doordat de Hygien-producten biocide-geregistreerd zijn.

De biocidewetgeving is op Europees niveau in werking gesteld, om de veiligheid te garanderen voor gebruikers en consumenten van het product. Kort gezegd houdt dit in dat alle producten die ontsmettend werken een biocide en geen diergeneesmiddel zijn. Nieuw in deze Europese wetgeving is dat er nu bewezen moet worden dat het product binnen 5 minuten niet alleen bacteriedodend, maar ook gistdodend is. Is dit niet aantoonbaar, dan zal het product na een wachtperiode niet meer voorkomen op de lijst en kan er dus niet meer gezegd worden dat het product ontsmettend is.

 De aankoop van uw Hypredproducten verzekert u dus niet alleen van een hoge kwaliteitsgarantie, maar ook van een veilig ontsmettend effect en geeft u daardoor bij de juiste inzet het gewenste resultaat!

 

 

pix
pix
Work'n Tools
T: 030-6622120
E: info@workNtools.nl

Adres
Veldzigt 48
3454 PW De Meernpix
pix