pix
E-mail niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie!
pix
pix

Het voorjaar staat eindelijk voor de deur!

Ook in de winkel is dit goed te merken. De elektrische kachels, het strooizout, de ijskrabbers en sneeuwschoppen hebben plaats gemaakt voor o.a. gazonmaaiers, graszaad en verdelgingsmiddelen. Naast het feit dat iedereen weer meer in de tuin bezig gaat is het nu ook weer tijd voor de welbekende grote voorjaarsschoonmaak! U kunt voor diverse schoonmaakmiddelen en materialen bij ons terecht. Wat vindt u bijvoorbeeld van deze telescopische steel (3 of 5 meter) met bijpassende ragebol of ramentrekker? Ideaal voor de moeilijk bereikbare plekken!

pix
pix
Telescoopsteel 3m of 5m
Telescoopsteel 3m of 5m
pix
Ragebol Moerman
Ragebol Moerman
pix
Raamtrekker & Raamwisser
Raamtrekker & Raamwisser
pix
pix
pix
pix
De topper onder de mollenklemmen!
De topper onder de mollenklemmen!

De hele maand april zijn de orginele Talpex mollenklemmen in de aanbieding.

Een doos van 10 stuks voor slechts €65,- ex btw.

Lees verder
pix
pix
Binnenkort bij Work 'n Tools een introductie middag van twee nieuwe merken!


Laat u informeren over de mogelijkheden binnen de wereld van het tuingereedschappen op accu van EGO Power Plus. U heeft de mogelijkheid om verschillende machines uit te proberen.

Tevens kunt u aan de gang met de verschillende (diamant) zaagbladen van het Duitse merk Nozar. Hou uw email dus in de gaten voor deze speciale middag!
pix
pix
pix
pix
Flexibele kuip 40L
Flexibele kuip 40L
Deze zwarte kuip is ideaal om uw bladeren of ander tuinafval in te verzamelen. De kuip is flexibel en heeft twee handige handvaten, de inhoud van deze kuip is 40L. Deze kuip is niet alleen geschikt voor gebruik in uw tuin, maar kan ook prima voor vele andere doeleinden gebruikt worden. Bijv. als wasmand. Deze kuip heeft een diameter van 45cm en een hoogte van 33cm.
pix
Blanke Lak
Blanke Lak
Blanke lak voor binnen. Blanke parketlak (polyurethaan-alkyd) geschikt voor vloeren en trappen. Kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten. Ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen.
Lees verder
pix
pix
Hydrokorrels
Hydrokorrels

Hydrokorrels geven een goede verdamping, zijn licht in gewicht, weer- en vorstbestendig, vrij van elke chemische agressie en bijzonder geschikt voor decoratieve afdekking (bloembakken/plantenschalen).

Waarvoor is deze geschikt:
Culvita Hydrokorrels kunnen worden gebruikt voor hydrocultuur, decoratiedoeleinden en als drainage onder de potgrond.

Eigenschappen:
Culvita Hydrokorrels is een klei product en wordt bij een temperatuur van ± 1200°C gebakken. De luchtcellen in de korrel bieden een goede weerstand tegen koude- en warmtewisseling. Door het procedé is de korrel absoluut vrij van anorganische materialen.

pix
pix
Work'n Tools
T: 030-6622120
E: info@workNtools.nl

Adres
Veldzigt 48
3454 PW De Meernpix
pix